R & M Voegwerken is de voegwerk specialist uit Cuijk (Noord-Brabant). R&M Voegwerken is opgestart in 2006 door Ruud en Martijn, nadat beide al 10 jaar in het vak werkzaam waren.
In de loop der jaren hebben we mogen bijdragen in particuliere en grote bouwprojecten. R&M Voegwerken heeft al meer dan 15 jaar ervaring in o.a. Nieuwbouw, Gevelreiniging en Gevelrenovatie.

Werkwijze

Na een offerte aanvraag bij ons nemen wij contact op om samen de wensen te bespreken. Hierbij wordt gekeken hoe de staat van de woning of pand is, en of er speciale werkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Na een akkoord op ons advies zal er een aanvangsdatum worden gepland, zodat U weet wanneer U R&M Voegwerken kunt verwachten.

Allereerst wordt er standaard begonnen met het opbouwen van steigers al dan niet nodig, en gaan we beginnen met het uithakken van de oude voegen door middel van luchthakhamers. Na het uithakken van het oude voegwerk, maken wij het geheel schoon met een hogedrukreiniger. Dit om het mos en slechte voegwerk te verwijderen. Hierna zal het vakkundig opnieuw gevoegd worden en laten we alles netjes achter als we klaar zijn.

Tevens hanteren wij 10 jaar garantie op al onze werkzaamheden.